Eksperience e QPLAN-INE

Q-PLAN operon në shqiperi si firmë konsulence në sistemet menaxhimit ISO 9001, 22000, ISO 14001.

Klientët e sajë janë ndër kompanit prodhuese më kryesore në vend si:

 • Kompatia DEKA (ISO 9001), Prodhues Detergjentesh
 • Ilar (ISO 9001), Kompani Botimi
 • Kompania OLIM (ISO 9001), Prodhues Vaji nga Luledielli
 • ASTIR Group (ISO 9001), Prodhues Bojrash
 • AQUILA LIQUORI (ISO 9001 and HACCP), Prodhues Vere dhe Alkoli
 • TEUTA (ISO 9001 and ISO 22000), Perpunim ushqimore dhe Paketim
 • ALB-BUILDING (ISO 9001), Kompani Ndertimi
 • NEON-(ISO 9001), Prodhues Bojrash
 • EVEREST I.E. (ISO 9001) Prodhues Materjalesh Paketimi Plastike
 • R&T Group (ISO 14001), Ndertim, Projektim, Shperndarje
 • KAPPA OIL (ISO 9001), Perpunim dhe Paketim i vajrave të makinave
 • SEJEGA (ISO 9001, ISO 22000), Perpunim ushqimore, Majonese, Ketchup
 • SELMANI (ISO 9001),Karpentjeri dhe Procese Zn-Galvanizuese
 • XHAKONTA (ISO 9001), Import Eksport Hekuri dhe Konstruksione
 • C.A.E. (ISO 9001), Kompani Ndertimi
 • BUSSINES BRITISH LANGUAGE SCHOOL (ISO 9001), Mesim dhe Kurse
 • XBP (ISO 9001), Prodhim Tullash
 • ENSAD (ISO 9001), Prodhim Tubash Plastike