Eksperience e QPLAN-INE Network

Q-PLAN operon në shqiperi si firmë konsulence në sistemet menaxhimit ISO 9001, 22000, ISO 14001.

Klientët e sajë janë ndër kompanit prodhuese më kryesore në vend si:

  • Lori Caffe (ISO 9001 and ISO 22000) Prodhues Kafeje – Eglantina Mustafaraj
  • DIMEX (ISO 9001), Prodhues Detergjentesh – Ilirian Postoli
  • 2AT (ISO 9001), Shperndares Kimikatesh – Eglantina Mustafaraj
  • TT (ISO 9001), Sisteme kondicionimi dhe Ventilimi – Ilirian Postoli
  • SINTEZA, (ISO 9001), Servis IT – Eglantina Mustafaraj
  • KLAME (ISO 9001), Prodhues Mobiljesh me Dru dhe Konstruksone metalike – Eglantina Mustafaraj
  • BELLA CONFEX (ISO 9001), Kompani Tekstile – Ilirian Postoli
  • MELGUSHI (ISO 9001), Kompani Tekstile – Aleksander Petre
  • NESIM (SISO 9001), Profile Alumini – Skerdi Dafa